Home » Hlavná stránka » Aktuality » Anyák napi ünnepség

Anyák napi ünnepség

Nincs melengetőbb érzés, mint a „napfény”, mely az anyai szívből indul. Az édesanyák szíve mindenki számára egy nagy rejtély. Hogy is képesek magukban hordozni annyi érzelmet, szeretetet, megértést, odaadást, türelmet, erőt, önfeláldozást és törődést?

Ezekért a gyönyörű tulajdonságokért május második vasárnapján – 2016 május 8-án , minden édesanyának köszönetet mondtak a Nagygéresi Óvoda gyermekei és a Nagygéresi Alapiskola diákjai. Felkészülésükben pedagógusaik segítették őket és erre az ünnepi pillanatra énekekkel, előadásokkal, versekkel és tánccal készültek.

A műsör kezdetekor a helyi polgármester PaedDr. Pál Zoltán és a helyi református egyház tisztelendő asszonya Mgr. Kása Melinda üdvözölték az édesanyákat, nagymamákat és a jelenlévőket. A programot színesítette a helyi nyugdíjas énekkórus előadása Diószegi Jolánka vezetésével. A gyerekek a maguk kis spontán előadásában és abban, hogy a pódiumról integettek édesanyáiknak, mindenkinek mosolyt csaltak az arcára és azt az érzést sugallták: „Szeretlek anya”.

Az ünnepi műsort az alsó tagozatos diákok zárták saját kezűleg elkészített virágaik átadásával és egy közös tánccal édesanyáikkal. Minden édesanya kellemes érzéssel távozott és egy szál szegfűvel, mely a tisztelet és a hála jelképe volt a helyi önkormányzattól.

Pridaj komentár