Home » Hlavná stránka » Aktuality » Nyugdíjas találkozó

Nyugdíjas találkozó

Elmúlik, mint száz más pillanat
S tudjuk mégis múlhatatlan,
Mert szívek, őrzik nem szavak.
(Végh György)

                          2015 november 13 – án a nagygéresi kultúrházban a nyugdíjas nap alkalmából találkoztak a község idősebb lakosai.                                                       A helyi óvoda és iskolák gyermekei szintén részt vettek az eseményen, kifejezve nagyszüleik iránti szeretetüket és köszönetüket. Életerővel, tehetséggel és jókívánságokkal teli fellépésűkkel aranyozták be mindannyiunk délutánját.

A program a királyhelmeci Nostalgia művészcsoport fellépésével folytatódott. Az iskolai konyha dolgozói által készített finom vacsora közös elfogyasztása után a Gong együttes csábította táncra a vendégeket.

A Gergely Anika által készített csodálatos torták nem csak a résztvevőknek hoztak édes pillanatokat, de azon kedves nyugdíjasoknak is, akik különböző okok miatt nem jelenhettek meg.

A legnagyobb meglepetést az Ilko Katica és Bari Irénke által vezetett gyermek színjátszó csoport első fellépése jelentette. A premier várakozáson felül sikerült. Községünkben tehetséges gyermekekkel teli generáció nevelkedik, mely a két említett hölgy odaadásával és kitartásával további fellépésekre is számíthat, melyekhez sok sikert kívánunk.

Minden kedves nyugdíjas lakosunknak kívánunk nagyon sok erőben, egészségben és boldogságban gazdag, szeretteik körében eltöltött életet.

Fotogaléria

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1083916864982000.1073741855.564072546966437&type=3

 

Pridaj komentár